Contact

Wil je contact met ons opnemen, voor informatie of om ons uit te nodigen bijvoorbeeld, kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

3Klank

Via secretariaat: Christa van Eerd
Mail adres: info@3klank.nl

Lid worden

Ben je op zoek naar een koor? Iedereen is welkom en je hoeft geen muzikale achtergrond te hebben om mee te zingen. Wel worden samen met Annemieke de mogelijkheden van je stem bekeken. Voor meer informatie stuur een e-mail aan secretariaat3klank@gmail.com

Contributie

€ 180,00 per persoon per jaar
t.n.v. 3Klank 's-Hertogenbosch
IBAN/Rekeningnummer NL02 INGB 0005 2495 27
o.v.v. periode + 'contributie koor' + naam koorlid

Repetities

Donderdagavond m.u.v. schoolvakanties
20.00 uur tot 22.00 uur, aansluitend samen opruimen
Waalstraat 30, 's-Hertogenbosch. Wil je een keer komen kijken laat dan vooraf even weten dat je komt. Vervelend als je net voor een gesloten deur staat.

Leden aan het woord
Hoe ben je erbij gekomen?

Vaak worden de leden na een uitvoering door kennissen aangesproken. Als blijkt dat er interesse bestaat om mee te zingen wordt de betreffende meteen uitgenodigd voor een repetitie. Vooral de lage drempel wordt als prettig ervaren; je hoeft bij ons niet voor te zingen. Wilma: "Nadat ik een uitvoering gehoord had. Ik vond 't zo leuk klinken. Ik dacht: dat wil ik ook."

Doe je nog meer aan muziek en wat?

Sommige koorleden bespelen een instrument, bijvoorbeeld altblokfluit, lier, djembé, saxofoon, bas, piano. Voor anderen is zingen de enige actieve muzikale bezigheid. Berthe: "Ik zing graag en veel met de kinderen uit m'n peuterklasje. Heb vroeger ook in een meisjeskoor gezongen."

Heb je nog andere hobby's?

Er zijn veel creatieve mensen in ons koor, die in hun vrije tijd graag beeldhouwen, schilderen, toneelspelen, tekenen, knutselen en koken. Maar ook met activiteiten als wandelen, paardrijden, fietsen, zwemmen, reizen en tuinieren houden onze leden zich bezig. Vrijwilligerswerk, mediteren, lezen en het leren van vreemde talen horen ook in dit rijtje thuis. "Eigenlijk te veel om op te noemen."

3Klank -